LED KRISTAL LUSTERI! USKORO U PONUDI!
LED KRISTAL LUSTERI! USKORO U PONUDI!
STONE LAMPE
PODNE LAMPE
LED SIJALICA AR111
Digitalni zemaljski risiver DVB-T2
Ručne LED lampe

Izdvajamo iz ponude

Ručna led lampa TG007

LED ručne lampe

LED reflektor G7005004-50W

LED reflektori (IP65,industrijski )

LED sijalica S11 G45 5W/E14/6500K

LED sijalice

Visilica VESTA 42

Visilice

LED SIJALICA G45/E24/2W/3200K

LED sijalice

Rasveta

Automatika

Merdevine

Akcija

Preporučene kategorije

Dobrodošli na sajt bblink.co.rs

dobrodošli na sajt bblink.rs

uvoz i veleprodaja led rasvete, rasvete, ventilacije i elektromaterijala

Preduzeće BB LINK uspešno posluje od 2003 god. Osnovna delatnost firme je uvoz i veleprodaja LED rasvete,rasvete, ventilacije i elektromaterijala. BB LINK u svom širokom asortimanu ima oko 2000 proizvoda.Zastupnici smo brendova: Casa Luce, Dospel.

Pored uvoza i distribucije robe na domaće tržište, izvozimo i na tržišta zemalja u okruženju (Crna Gora, Bosna i Hercegovina). Naš cilj je da u potpunosti odgovorimo, a kada je to moguće i premašimo zahteve i očekivanja naših kupaca, svesni da poverenje i rad pre svih drugih faktora stvaraju reputaciju i uspeh preduzeća.Naši proizvodi namenjeni su tržištu široke potrošnje, trgovačkoj mreži elektromaterijala, tržištu profesionalne namene, kao i industrijskih električnih aparata. Naši prioriteti pomoću kojih nastojimo da ostvarimo lidersku poziciju na tržištu u oblasti elektro opreme, ventilacije i rasvete, su primena evropskih standarda, konstantno praćenje tržišta u ponudi nivih proizvoda i zadovoljstvo klijenata. Naša vizija je da stalno napredujemo.

BB LINK poseduje vozni park kojim isporučuje robu u maloprodajne objekte širom zemlje. Svojim profesionalizmom, kvalitetom usluga i robe koju prodajemo, stekli smo zasluženo poštovanje od strane velikog broja kupaca.